Get iNews App with new looks!
Mode Gelap
Advertisement
Aa Text
Share:
Read Next : 35 Soal Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 1 Beserta Jawaban
Advertisement . Scroll to see content
Advertisement . Scroll to see content

d. were

Answer: a. is

7. Dito  _____ not sleeping on our sofa.

a. is

b. are

c. am

Answer: a. is

8. I _____ my dinner right now.

a. eat

b. eating

c. am eating

Answer: c. am eating

9. I _____ at the hair salon until October

a. work

b. be working

c. am working

Answer: c. am working

10. We _____ at a fancy restaurant tonight. Dika decided this yesterday.

a. eat

b. are eating

c. eats

Answer: b. are eating

11. Is he bringing my laptop?

a. Yes,he does

b. No, he is

c. Yes, he is

d. No, he does not

Answer: c. Yes, he is

12. What’s the gardener doing? He....the flower.

a. Water

b. Are watering

c. To water

d. Is watering

Answer: d. Is watering

13. I’m sorry about the noise you are hearing. She....a concert.

a. Practice

b. Is practicing

c. Practicing  

d. Practiced

Answer: b. Is practicing

14. Why is the wild dog always....at me?

a. Bark

b. Barked

c. Barking

d. Barkes

Answer: c. Barking 

15. Maya: Now, close your eyes and listen carefully. What....(I, do)? 

Sandra: You are knocking the door.

a. am I doing                                    

b. are I doing                                      

c. is I doing

d. aren’t I doing

Answer: a. am I doing    

16. Listen! She's.... a beautiful song.

a. Sing

b. To sing

c. Singing

d. Sings

Answer: c. Singing

17. Why....your sister crying so loud? Please give her candies or something.

a. is                                

b. are  

c. am                          

d. were

Answer: a. is

18. I need an umbrella because it’s....right now.

a. Rained

b. Raining

c. Rains

d. Rain

Answer: b. Raining

19. ....Mary reading a book in her classroom?

a. Was

b. Were

c. Am

d. Is

Answer: d. Is

20. “How is your study?” “Not so good at the moment. I....It very much.”

Follow WhatsApp Channel iNews untuk update berita terbaru setiap hari! Follow

Related News

 
iNews Network
Kami membuka kesempatan bagi Anda yang ingin menjadi pebisnis media melalui program iNews.id Network. Klik lebih lanjut